ШАБЕЛЬНИК Наталія Миколаївна
Шабельник Наталія Миколаївна – викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу факультету менеджменту і бізнесу ВП «Миколаївська філія Київського національного університету культури і мистецтв».
Google Scholar: https://scholar.google.com.ua/ citations?hl=uk&user= FfaBBjcAAAAJ
ORCID iD: https://orcid.org/0000-0001-7540-1843
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Базова освіта: Київський національний університет культури і мистецтв
Досвід професійної діяльності: 14 р.
Основні навчальні курси: «Ресторанна справа», «Готельна справа», «Кулінарологія», «Барна справа», «Кулінарна етнологія», «Товарознавство», «Фізіологія харчування», «Санітарія і гігієна», «Стандартизація, сертифікація і метрологія», «Устаткування готельно-ресторанних комплексів».
Коло наукових інтересів: Історичний розвиток регіональної кулінарії, удосконалення процесу обслуговування в ресторанних закладах, якість ресторанних та готельних послуг.
Автор наукових й науково-методичних праць, серед яких: наукові статті: «Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні», «Історичні та національні передумови виникнення та функціонування миколаївської кухні: регіональний аспект», «Оцінка стану готельного бізнесу та індустрії туризму: регіональний аспект», «Напрями удосконалення системи ресторанного обслуговування», «Аналіз сучасного ринку ресторанних послуг та ефективність їх застосування на підприємстві».
Google Scholar: https://scholar.google.com.ua/
ORCID iD: https://orcid.org/0000-0001-7540-1843
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Базова освіта: Київський національний університет культури і мистецтв
Досвід професійної діяльності: 14 р.
Основні навчальні курси: «Ресторанна справа», «Готельна справа», «Кулінарологія», «Барна справа», «Кулінарна етнологія», «Товарознавство», «Фізіологія харчування», «Санітарія і гігієна», «Стандартизація, сертифікація і метрологія», «Устаткування готельно-ресторанних комплексів».
Коло наукових інтересів: Історичний розвиток регіональної кулінарії, удосконалення процесу обслуговування в ресторанних закладах, якість ресторанних та готельних послуг.
Автор наукових й науково-методичних праць, серед яких: наукові статті: «Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні», «Історичні та національні передумови виникнення та функціонування миколаївської кухні: регіональний аспект», «Оцінка стану готельного бізнесу та індустрії туризму: регіональний аспект», «Напрями удосконалення системи ресторанного обслуговування», «Аналіз сучасного ринку ресторанних послуг та ефективність їх застосування на підприємстві».