Першими виступили доктор економічних наук, доцент кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ВП «Миколаївська філія КНУКіМ» М. М. Огієнко та гід-дегустатор гастро-туристичного бренду «Кращий гастро-тур Миколаєва» І. Семо з доповіддю "КРАЩИЙ ГАСТРОТУР МІСТА МИКОЛАЄВА". Було презентовано гастротур та розкрито основні гастрономічні місця м. Миколаєва.
Розкривати питання популяризації кухні м. Миколаєва продовжив Чередниченко О.В., переможець ТV-проекту «Король десерту–2018».
Про вінтажну кухню херсонщини та реконструкцію старовинної кулінарії розповів Олександров О.А., співорганізатор кубку кухарів м. Херсона, засновник Chef club, ресторатор.
"ІВЕНТИ ЯК ПОПУЛЯРИЗАЦІЯ ТУРИСТИЧНОЇ МИКОЛАЇВЩИНИ (НА ПРИКЛАДІ СЕЛА ТРИХАТИ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ)" така тема доповіді була у А.В. Нероди, головного режисера, генерального директор івент-агенції «Super Свято». Доповідач докладно розповів про івенти, які вони організували, про складнощі при організації масштабних туристичних заходів та про плани на майбутнє.
Заключним був виступ Бревди М.В., співголови бізнес-платформи «МрійДій» з презентацією туристичного бренду «МИКОЛАЇВ НА ХВИЛІ».