fbpx
МФКНУКіМ
Телефони для абітурієнтів: (0512) 47-00-11, (063) 352-17-01

«Best КУХАР» 2018!

  Відкритий конкурс юніорів з кулінарного мистецтва і сервісу «Best Кухар» 2018 у рамках фестивалю «Гастрономічний Миколаїв 2018» проводився за рекомендаціями Всесвітньої Асоціації Кулінарних Союзів (WACS) за напрямами: АРТ – клас (домашнє виконання), практичні змагання (робота безпосередньо на території змагань) індивідуальної та командної форми участі, конкурс «Сервіс-клас» серед офіціантів.
  Організаторами конкурсу стали Миколаївська філія Київського національного університету культури і мистецтв та Асоціація кулінарів України.
   У кулінарному конкурсі взяли участь представники : 
Відокремленого підрозділу «Миколаївський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури»,
Херсонського вищого професійного училища ресторанного господарства,
Миколаївського професійного промислового ліцею,
Миколаївського державного коледжу економіки та харчових технологій,
Вищого професійного училища суднобудування м. Миколаєва,
Миколаївського коледжу бізнесу і права Вищого навчального закладу Укооспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі».
Представники Гриль-Бару «Мисливець», ресторану «Старгород», ресторану «Aurum», «Pesto Café» м. Миколаєва; ресторану «Salad», ТОВ «Ком Бріо» (Маріо) м. Житомир.
Пройшла низка кулінарних івентів, які були поділені на кілька окремих тематичних платформ. Це і майстер-класи відомих шеф-кухарів, практичні змагання кулінарів та офіціантів, виставка експонатів учасників номінації Арт-класу за класифікацією Всесвітньої Асоціації Кулінарних Союзів (WACS).
Панувала атмосфера кулінарного азарту
Роботу учасників оцінювало журі, яке складалося з висококваліфікованих та незалежних експертів
За свої кулінарні шедеври переможці були нагороджені медалями, кубками та дипломами.
Номінація «АРТ-КЛАС з кондитерського та кулінарного мистецтва»
Бронза
Меагаров Ігнат ресторан «Старгород», студент ВП «МФ КНУКіМ»
Іщенко Ірина (Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій)
Срібло
Єдина Наталя (Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій)
Карпенко Андрій (Миколаївський професійний промисловий ліцей №10)
Золото
Семенюк Наталя (ДНЗ «Херсонське вище професійне училище ресторанного господарства»)
Світла Катерина (Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій)
Номінація «Сервіс-клас»
Бронза
Борбела Наталія (ВП «МФ КНУКіМ»)
Срібло
Маключенко Анна (Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій)
Великий Олександр (Миколаївський коледж бізнесу і права Вищого навчального закладу «Полтавський університет економіки і торгівлі»)
Золото
Харченко Марія (ресторан «Старгород»)
Номінація «Оригінальна основна страва» JP1
Диплом
Ніколаєнко Даниїл (ВП «МФ КНУКіМ»)
Бронза
Югай Аркадія (Миколаївський професійний промисловий ліцей №10)
Срібло
Мінська Ольга (Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій)
Номінація «Сучасна кухня» JP2
Диплом
Вознюк Олександр (Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій)
Міннікова Марина (Гриль-бар «Мисливець»)
Тихонов Тимур (ВП «МФ КНУКіМ»)
Бронза
Заруба Тарас (ТОВ Ком. Бріо (Маріо)), м. Житомир
Срібло
Асірян Георгій (Гриль-бар «Мисливець»)
Золото
Матушинський Дмитро (Ресторан «SALAD»), Житомир
Номінація «Страва з птиці» JP3
Диплом
Моргунова Анастасія (Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій)
Лемещенко Софія (Вище професійне училище суднобудування)
Бронза
Єсін Максим (ВП «МФ КНУКіМ»)
Золото
Пономаренко Валентин (Pesto Cafe) м. Київ
Лялевич Максим (Ресторан «SALAD»), Житомир
Номінація «Оригінальна страва з гідробіонтів» JP4
Диплом
Сіряченко Анастасія (Миколаївський професійний ліцей торгівлі та ресторанного сервісу)
Варденко Євгеній (Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій)
Ніколаєнко Даниїл (ВП «МФ КНУКіМ»)
Бронза
Заруба Тарас (ТОВ Ком. Бріо (Маріо)), м. Житомир
Срібло
Матушинський Дмитро (Ресторан «SALAD»), Житомир
Золото
Пігур Дмитро ВП «МіБ КУК»
Номінація «Золотий шеф-кухар (юніор) року» JP5
Бронза
Меріца Олександр (Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій)
Одінський Данило (Гриль-бар «Мисливець») м. Миколаїв
Срібло
Волошин Дмитро (Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій)
Лялевич Максим (Ресторан «SALAD»), Житомир
Золото+кубок
Єсін Максим (ВП «МФ КНУКіМ»)
Номінація «Команди шеф-кухарів (юніори) гран-прі» JPТ1
Бронза
Волошин Дмитро та Меріца Олександр
Команда Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Срібло
Одінський Данило Міннікова Марина
Команда (Гриль-бар «Мисливець») м. Миколаїв
Золото
Лемещенко Софія Костомарова Крістіна Ланнік Ганна
Команда (Вище професійне училище суднобудування)
contacts3